Vecka 38 • En sammanfattning


Jag fikade (en citronmacaron och en affogato) men Bella i måndags efter jobbet. Det var väldigt mysigt och jag klarade av att äta upp utan några större problem. Vi satt i över två timmar. 
 •
Hos mamma fick jag bli ompysslad och lyssnad på. Hon gav mig också burkar med hemkokt marmelad och äppelmos.
 •
 
 
I morse svimmade jag nästan. Jag satt redan ner så jag riskerade inte att slå mig eller något, men det var väldigt äckligt att sitta och plötsligt känna att känseln och synen flimrar bort. Erik lade mig med fötterna i högläge och torkade kallsvett från mitt ansikte. Gulligaste Erik.
 •
Jag har käkat palt med bacon, smör, lingonsylt och lönnsirap. Jag har varit sugen på det i flera veckor men aldrig kommit till skott. Förrän nu, alltså.
 •
 
 
Dessutom käkade jag en Juliapizza 🍕 i fredags. Det är en helt underbar kebabpizza med het mangosås och oliver och nästan allt i världen!
 •
Jag har legat på balkongen i solen och lyssnat på ljudbok hela förmiddagen.
|
#1 - Monnah:

Palt, mmmm... En av mina favoriträtter är kroppkakor, men min morfar var ju från Umeå och jag tror att mitt västerbottniska paltarv gör sig påmint då och då. En dag ska jag prova! Tanken är ju ungefär densamma, men jag vet många som föredrar antingen det ena eller det andra.

Läskigt med svimningsanfall! Hoppas att det inte upprepar sig.

Svar: Jag undrar om jag ens ätit kroppkakor, det har jag säkert men tänker mig att det är typ samma sak XD
ajlimullersandvik.blogg.se

#2 - lisa:

Vad gott det låter med hemkokt marmelad och äppelmos :)
Usch det där med att du nästan svimmade låter inte bra.
har du varit och kollat vad det beror på ?
Ha en fin måndag kram

Svar: Ja, gulligaste mamma :) Angående svimningen har jag inte kollat det, men tänker mig att det inte kan ha så många andra förklaringar än blodtrycksfall, så jag vattnade mig lite.
ajlimullersandvik.blogg.se

#3 - dixiwonderland.com:

Spalt låter verkligen inte gott. Har dock aldrig hört någon säga att de inte gillar den men det känns bara tråkigt och konstigt 😅

Svar: Okej, vad trevligt att höra. Jag håller inte med, men så är jag ju från Västerbotten också.
ajlimullersandvik.blogg.se

#4 - T’:

Usch vad hemskt att nästan svimma! Hatar den känslan. Så otäck. Vet du vad som orsakade det? Stor kram!

Svar: TACK! Jag vet inte vad det berodde på, men tror att det var ett helt vanligt blodtrycksfall eller blodsockerfall kanske? Kram!
ajlimullersandvik.blogg.se

#5 - Celine:

Alltså palt är nog det största som får mig att känna mig som en icke-norrlänning, ALDRIG tyckt om det, medan alla andra runt om mig beter sig som att palt är en religion typ haha!

Svar: Jag är uppvuxen i Umeå men inte uppvuxen med palt :) Men jag tycker om all mat, så när jag flyttade hemifrån kändes det enkelt och mättande och billigt, hehe.
ajlimullersandvik.blogg.se

Kommentera här