Vecka 37 • En sammanfattning

Jag lapade kvällssol och tjattrade med min lilla mamma i några timmar.
Kramats med mamma och pappa för första gången sedan man avråddes fysisk närhet till andra än de man bor med 😭 Hjärtat svämmade nästan över! 
Det var många som var snälla på jobbet: "vad fin klänning du har!" och "vad bra boken är!" och "du är gullig!" och "du är duktig!" och "tack så mycket för att du ringde!" och "tack för hjälpen".
Jag har gjort det mysigt för mig själv på kvällarna och hela helgen. Tänt ljus, haft ulltofflor, kokat te, lyssnat på Litlle Soul och sett lofi videos, läst bok (Monster i terapi), lindat in mig i filtar och lutat mig tillbaka.
Nu har jag väldigt, väldigt ont om pengar. Lönen har jag levt upp och det kommer inte bli något över att sätta till sparande den här månaden. Nästa veckan är det löning i alla fall!
Jag har fått helt brutalt mycket eksem på handen och vet inte vad jag ska ta mig till. Det kliar infernaliskt, blåsorna blir fler och fler och mer och mer infekterade och jag smörjer med kortison, mjukgörande och ibland sårsprit. Men vad mer kan jag göra? Dricka kortison? Usch och tvi för sådana här eksemutbrott!
Min lilla mormor ligger på sjukhuset med en bråkig inflammation och jag ber att hon ska bli frisk och att hon ska palla med den skonkost hos ordinerats: 8 veckor flytande föda! Har ni hört något så tråkigt! Men hon måste orka det för att vara snäll med sin kropp, hur tråkigt det än är. 
 
 
Jag ska ut och fika med Bella på Café Crosta där jag nu har varit flera gånger. Jag har inte bestämt vad jag ska välja, men det brukar inte direkt vara några problem.
Det blir nog en promenad med en gammal vän, Jocke. Och hans son Hugo.
Jag hoppas att jag ska hinna köpa lite kläder, för jag har nästan ingenting som passar just nu och hösten är inte riktigt lika förlåtande som sommaren då man ju nästan inte har på sig någonting. Nu när det är kallt måste jag exempelvis ha byxor jag kan knäppa.
 
|
Kommentera här