Vecka 35 • En sammanfattning

Världens smidigaste matvecka: blandfärs med kålsallad i tortillabröd, potatisklyftor med wienerkorv, Subway Melt, gratinerad kassler och köttfärstacos.
Lite roligare mathelg: ryggbiff med potatisgratäng i lördags och salami- och brieostbaguetter ska det bli idag.
På tisdagar är jag ledig, men solen jobbade på högvarv tack och lov. Jag lyssnade på böcker och låg på balkongen hela morgonen, i enbart bikini!
Vid lunchtid på tisdag gick jag till kvarterscaféet Crosta och köpte en vegansk sallad. Också den intogs på balkongen. 
 
 
 •
I fredags hade jag en ganska så underbar arbetsdag! Så skulle alla dagar vara. Inget speciellt hände, men jag var tillfreds. Tekniken funkade, jag hann ha rast och äta lunch. Jag hade fyra lektioner varav tre var riktigt genomarbetade och det märktes. Den fjärde var också genomarbetad, men i sista sekund hittade jag på något helt annat än jag tänkt, med resultat därefter: spretigt och svårbedömt, men roligt och avslappnat.
Jag har läst ut en bok (privat) och börjat läsa två böcker (på jobbet) och måste nu starta ytterligare en. I vanliga fall när lärare läser böcker med en klass så vill läraren ha läst den innan för att kunna ställa rätt frågor och förbereda för rätt teman... inte jag! Jag vill bara ligga max ett kapitel före. För jag vill också bli överraskad!
Käkat glass och godis som om det inte fanns en morgondag, till följd av hormonella grejer som gjort att suget har varit konstant närvarande. Tilllbaka till hälsosamma val nu, eller åtminstone i morgon...
 
 
Min mage har fått ett elakt återfall i helgen, så det är också ett tecken på att ta tag i kosten igen ("kost" är bland det fulaste ord jag vet, men kallar jag det diet låter det som att jag ska banta, vilket tyvärr inte är fallet). Mer ris, mer rotfrukter, mer ljust kött, mer kiselgel, mer örtte, laktosfritt, jästfritt, kaffefritt, alkoholfritt och mindre fullfeta livsmedel. 
Jag har tänt ljus och sett på dokumentärer om farliga sekter i främmande länder.
 
Vad har du pysslat med i veckan? 
|
#1 - Mattias:

Visa tänderna smittan, var är ditt söta leende? Kanske veckan inte varit så bra du vill framställa den..? Om så är fallet: *smeker kinden*

Svar: Hej Mattias, jag publicerar bara din kommentar för att jag vill meddela dig officiellt att jag inte vill ha fler. Jag kommer inte befatta mig mer med det, utan radera och blockera.
ajlimullersandvik.blogg.se

#2 - Caroline:

SÅ skönt att vara ledig på tisdagar! Jobbar du heltid?

Svar: De är jättesköna, och jag jobbar 70%. Nu börjar jag egentligen känna mig så pass frisk att jag skulle kunna jobba heltid, men just nu finns det inget behov av det.
ajlimullersandvik.blogg.se

Kommentera här