Tankar om hösten • En höstlista

Vad ser du framför dig när du tänker på hösten?
När jag tänker på den här hösten så väljer jag att se en tid av vila och återhämtning. Mjuka kroppar i löst sittande kläder. Tjocka, stickade sockar. Yoga, tända ljus, goda måltider och tekoppar.
 
 
Vad är det sämsta med hösten?
Sjukdomarna, kylan, att man blir torr och blek och ful och mörkret som gör mig ledsen och trött. Att jag blir ytterligare ett år äldre. 
 
 
Vad är det bästa med hösten?
Maten och att ha aptit på något varmt igen. Att mitt hem alltid är städat och snyggt på hösten också, för jag spenderar så mycket mer tid inomhus.
 
 
Hur ser din höstoutfit ut?
På riktigt eller på Pinterest? 😜 "Önskestilen" är i alla fall en mogen, kvinnlig variant av hipster-stilen, med mycket mönster och färger, snarare än t-shirts med merch. Eller kanske en mogen, kvinnlig och färgglad stil med hipsterinfluenser. Vilket ju är samma sak, sagt på två olika sätt. Typ Laura Dern och Nicole Richie. I själva verket har jag inte mycket höstkläder och det blir typ leggings och tunikor hela hösten...
 
 
Vilka serier passar extra bra att kolla på under hösten? 
Jag är fundamentalt ointresserad av serier, men på hösten brukar jag gilla "omtittande". Gossip Girl, Friends, Sex and the City, New Girl och How I met your mother. 
 
 
Vilken är din höstigaste maträtt? 
Älgstek med potatis, lingon och ädelostsås! Egentligen är den inte min utan mammas och pappas för jag vet inte hur man lagar älgstek.
 
 
Vart hänger du helst när du är ledig?
Hemma i lägenheten, på en yogamatta eller i soffan eller i fåtöljen. Utanför hemmet måste det vara på jobbet och även lite på Café Crosta vilket var mycket överraskande eftersom jag inte är särskilt förtjust i fika. 
 
 
Vilka är dina filmtips? 
Jurassic Park, Death Proof, Hook, Wild at Heart, Fried Green Tomatoes, Tintin och Enhörningens hemlighet, The Hateful Eight och såklart alla Harry Potter.
 
 
• Jag • Ska • Palla • Hösten • Det • Här • Året •
|
#1 - Birgit:

Inte så förtjusta i fika?!?!😱😱😱 Jag är i chock!
Annars så var det en riktigt mysig lista, jag gillar också höstmyset, med varm mat, serier och filmer osv.
Det är dock inte mer välstädat bara för att jag är inne mer...
Jag bakar mer och lagar mer mat på hösten. Och jag fikar!! (fortfarande chockad) Det är ju kanelbullens dag snart..

Svar: Haha, det finns på mina ”unpopular opinions”-listor, vet att det är onormalt 😅 men jag gillar kaffe och te och ibland muffins och biskvier. Men föredrar en macka alla dagar i veckan..!
ajlimullersandvik.blogg.se

#2 - Josefin:

Så härligt inlägg!! Älskar ju också hösten minus mörkret och att man - ah - bli sjuk hela tiden haha

Svar: Usch, lycko dig! Jag avskyr hösten och mår jättedåligt hela hösten.
ajlimullersandvik.blogg.se

Kommentera här