Att rås om lite

Jag har inlett arbetet med allt jag håller på och brottas med genom att vara ledig tillsammans med min mamma. Jag behövde henne och jag struntar i att jag är gammal. Man blir aldrig för gammal för sin mamma!
 
Hos mina föräldrar blev jag bortskämd med kaffe och bullar och kvällssol. Mest en massa goda samtal och, ärligt talat, vila.
 

Vet ni vad, det här var nog exakt vad jag behövde. Jag hann även lägga armarna om min pappa också som hastigast, innan han skulle vidare på middag. 
 
Husgruppen skulle också mötas ikväll, men jag känner att det blir stressigt att klämma in det. Även stress som egentligen är kul stress kan behöva strykas på foten i perioder. Istället ska jag luta mig tillbaka och låta allt vad puls heter bara ebba ut i vila! 🧡
|
#1 - Malin:

Åh det är så mysigt att bara få åka hem till mamma och pappa ibland!

Svar: ja man kan gott behöva lite extra ibland :)
ajlimullersandvik.blogg.se

#2 - Jossus Travelpics:

Man blir aldrig för gammal för att behöva sin familj. Helt rätt att vila upp dig och njuta av deras sällskap.

Svar: Du har så rätt :)
ajlimullersandvik.blogg.se

#3 - Birgit:

Mamma är alltid mamma! Och det är bara mysigt att få åka hem ibland. Tänker att föräldrar tycker det är skönt att behövas, fastän barnen är "gamla" eller iaf äldre😉.

Svar: Ja, det var en lyx att vara bara barn igen :) <3
ajlimullersandvik.blogg.se

#4 - Caroline:

Aldrig för gammal för mamma-tid <3

Svar: Exakt!!
ajlimullersandvik.blogg.se

#5 - Josefin:

Men vad mysigt! Något som man aldrig blir för gammal för :D

Svar: Jag håller verkligen med :D
ajlimullersandvik.blogg.se

#6 - Johanna Kaisäter:

Men hallå! Så fin bild. Vars är knnan ifrån? <3

Svar: Och taaaaack!!!! Kannan är från MIO och jag älskar den jättemycket, för jag köpte den till min mamma på mors dag och när jag kom till henne oanmäld för att lämna över den (i efterskott var detta) så blev familjehunden som vi haft sedan jag var 15 år akut sjuk och jag fick säga farväl till henne. Jag hade inte annars fått göra det <3
ajlimullersandvik.blogg.se

Kommentera här