Hur långt är ett snöre?

Det var en väldigt tacksam jobbdag igår. Många lösa ändar fästes. Jag åkte dit 2,5 timme tidigare än jag behövde rent schemamässigt, för att jag ville. Jag ville bli av med jobbigheter. Vissa jobbar alltid några timmar för mycket, varje dag. Andra hanterar en svår arbetsbörda med att undvika den ytterligare för att man inte klarar av att ta i den. Jag lutar lite mer åt den andra varianten, så igår fick jag byta approach.
 
Nu har det mesta arbetsrelaterade som går att åtgärda faktiskt åtgärdats. Och det som inte går att åtgärda är det ingen idé att oroa mig över. 
 
 
Det allra bästa med att lägga gårdagens alla tåtar till handlingarna är att jag är ledig idag! 
En tisdag då jag kan göra alla grejer jag vill och känner för. 
Och några grejer jag måste.
 
Efter första snön i fredags och de begynnande minusgraderna visste jag ju att det var dags att skifta till vinterdäck. Idag var det frost på allt i hela världen, men himlen var klar så jag tog mig till Harry Bång Däck med livet i behåll.
 
 
Nu ska jag fortsätta min lediga tisdag med lunch, en solig promenad och minst en kopp kaffe. Förmodligen två, om man ska vara alldeles ärlig. Och det ska man ju.
 
Puss!
|
#1 - Alice:

Så härligt med en ledig dag och att du checkade av en del jobb! Jag älskar att vara ute i god tid, haha, blir så stressad av att skjuta saker framför mig! <3

Svar: Ja det var gött! Och jag tror att jag också vill göra saker i god tid... men den här gången blev jag klar bara en vecka i förskott och det tycker jag var... jobbigt!
ajlimullersandvik.blogg.se

#2 - Netti Starby:

Vad skönt att du har haft en ledig dag och har också sett frost hos mig. Kramis <3

Svar: verkligen härligt :)
ajlimullersandvik.blogg.se

#3 - lisa:

Fina bilder :)
Så ni har frost , är inte det tidigt även för er eller är det normalt?
Det känns som om det bara är en tidsfråga innan vi också får frost.
Skönt att vara ledig. Låter som om du hade en mysig dag :)
Kram

Svar: Jo men det är tidigt! Vanliga år brukar första snön som kommer på riktigt vara på min födelsedag 20 november eller i nära anslutning :)
ajlimullersandvik.blogg.se

#4 - Anna Maja:

Så skönt det måste kännas att du faktiskt tog dig iväg och fick gjort det du måste. Kan relatera till de få gånger jag gör något i tid eller ordentligt och lättnaden som uppstår. Händer alldeles för sällan för av någon anledning är det alldeles för jobbigt.

Vill också säga att jag läser dina inlägg med glädje (ja, över att du skriver, när du inte är så glad så är jag ju inte glad för din skull) men har sånt krångel att kommentera på paddan när jag läser så brukar oftast bara bli ett gilla-tryck.

Svar: Ja, usch, och nu har jag tusen grejer jag inte kan styra över, och det är jobbigt. Men att överhuvudtaget kunna tänka att "detta är inte inom min kontroll" är banne mig stora framsteg! Jag är så glad att höra från dig igen, du ska inte känna att du måste kommentera men jag är glad att du är här ännu! Efter alla turer med blogg :D Jag är också glad att kunna kika på er på Instagram och PS. just nu stickat jag nog en väst, fast ganska fyrkantig XD Kram!
ajlimullersandvik.blogg.se

#5 - ullie:

usch föör snö men ni är ju vana =)
ja va rädd om dej så du orkar .. skickar en stor kram

Svar: Ja, jag föredrar snö över det här regnhelvetet. Vi har ju mörkt typ dygnet runt snart :)
ajlimullersandvik.blogg.se

#6 - T’:

Så skönt att vara ledig en dag mitt i veckan. Hoppas den blev så bra du tänkt dig! En promenad i höstvädret (eller vintern för dig verkar det som) är riktigt uppfriskande!

Svar: Ja det känns verkligen härligt, det ger kraft för morgondagen.
ajlimullersandvik.blogg.se

#7 - petra:

Alltid gott med flera koppar kaffe:) men har ni fått snö redan,så mysiga bilder kram

Svar: Exakt 👏
ajlimullersandvik.blogg.se

#8 - Kort:

Så vackra ögon du har är de gröna eller bruna, kan inte avgöra av bilderna.... Hoppas du håller ihop ditt jobb bättre än jag 😊 Det var jag inte bra på de senaste 12 åren då jobbet fick ta all min tid... Jag älskade mitt jobb och alla mina ungdomar.... Efter 28 år i jobbet förbjöd en läkare mig att återvända dit.. fanns inget annat val än att sluta... Men jag känner att jag slutade med flaggan i topp... Vill inte att någon mer ska gå in i utmattningsfällan....

Svar: Vad du är fin, tusen tack! De är... ja, de är nog gröna. Och så har jag en typ brun rand närmast pupillen. Grattis till dina 28 år i tjänsten, det är storartat. Jag hoppas att jag ska få minst lika många :)
ajlimullersandvik.blogg.se

#9 - T’:

Så skönt att vara ledig en dag mitt i veckan. Hoppas den blev så bra du tänkt dig! En promenad i höstvädret (eller vintern för dig verkar det som) är riktigt uppfriskande!

Svar: Verkligen jätteskönt, jag är sååååå glad att jag bara jobbar 70% på det viset! Men blir jag erbjuden 100% skulle jag ta det, men inte just nu.
ajlimullersandvik.blogg.se

#10 - Ami :

Oj, minusgrader! Ja då behövs vinterdäck!

Svar: Ja, till slut kan man inte chansa längre, inte här uppe i alla fall :)
ajlimullersandvik.blogg.se

Kommentera här