Det du behöver när du behöver det

Idag har jag inte visat mig från världens bästa sida, för jag var ett riktigt åskmoln av känslor. Det är inte så jag vill vara, men idag var jag det ändå. Kanske tiden på månaden... och kanske tiden på året! En ursäkt och en omstart skulle vara på sin plats i morgon - och det är precis vad som komma skall.
 
Men det blir i morgon det. Ett jättefint sätt att varva ner redan ikväll är genom Abide som är en meditationsapp. Den var dock så dyr att mina sju gratisdagar kom och gick snabbare än jag trott och efter det blev jag tvungen att vänta med abonnemanget. Tack och lov för YouTube och alla helt fantastiska kreatörer. De är så generösa med sin tid och sitt innehåll.
 

Det här ska verkligen sitta fint nu, efter en lång dag med schemabrytande aktiviteter, ilsket humör och dessutom ett stycke fall på arslet som resulterat i ganska besvärlig smärta. Rökelser, levande ljus, djupandning och genuin vila åtminstone de 20 minuter som videon pågår. Aaaaaaaahhhhhh!
|
#1 - Netti Starby :

Det är verkligen irriterande med sega appar som kostar pengar när man kan hitta bättre på youtube helt gratis. Hoppas att du mår bättre imorgon. Kramis <3

Svar: Tack ska du ha :) Ja, men hatar att det kommer reklam och att man inte kan köra den med stängd skärm... för det kan man ju med appen, bara ha ljudet! Men det får bli på en löning framöver.
ajlimullersandvik.blogg.se

#2 - Alice:

Åh, jag mediterar också jätteofta från Youtube, verkligen så tacksamt med gratis material! Hoppas din fredag blir bättre! <3

Svar: Ja, det är verkligen supergeneröst av dem :D
ajlimullersandvik.blogg.se

#3 - lisa:

Ajaj inte roligt att ramla och slå sig. Hoppas värken går över snart. :)
Låter väldigt mysigt med den där videon och allt rogivande runt omkring. :)
Kram <3

Svar: Tack så mycket! Det kommer snart gå över, men än tycker jag ganska synd om mig själv..! Kram!
ajlimullersandvik.blogg.se

#4 - dixiwonderland.com:

Tråkigt att appen kostar så mycket pengar :( Kanske något att kunna önska sig i julklapp? :D

Svar: Ja, vad smart, det kan jag göra :D Och den är inte så hysteriskt dyr eller något, jag har bara inte så mycket pengar rent generellt... appar kommer rätt långt ner på listan av viktiga utgifter.
ajlimullersandvik.blogg.se

Kommentera här