Blogg Esse har gått sönder och jag också

Ja, nu är det verkligen en jättedålig start på vecka 43. Det som skulle bli en så härligt glassig vecka: eleverna skulle vara borta på prao och jag skulle få lön och snön skulle lysa upp världen och min kamera var laddad.
 
Istället har vi fått ett covid-19 utbrott på skolan så eleverna kan inte gå till sina praoplatser utan ska undervisas på distans, jag själv har testat positivt för covid-19 på snabbtestet och mår faktiskt ganska så dåligt, det spöregnar… och Blogg Esse har gått sönder. För er som försökt skriva kommentarer har det säkert redan märkts, då kommentarsfunktionen också drabbades. Jag skriver det här inlägget från appen för att via webbläsare står det att anslutningen inte är privat och kan stjäla information. Så kan vi ju inte ha det. Jag misstänker att detta är slutet för min karriär på den här portalen. 
 
Enligt kundtjänst ska det åtgärdas under dagen, så jag hoppas att vi fortfarande hörs här på bloggen tills jag vet vad jag ska göra.
 
 
Nu måste jag sova lite mer. Även om jag är fullvaccinerad och därmed rimligen skyddad mot svår sjukdom känner jag mig faktiskt riktigt, riktigt sjuk idag. Förutom att jag är "vanligt" förkyld har jag ont som av blåsor i nästa hela munnen och halsen. Jag kan inte fatta att jag blivit smittad! Håll tummarna för snabb återhämtning, alternativt "falskt positivt" antigentest. 
|
#1 - Anna Maja:

Åh nej, så tråkigt att du blivit smittad. Man hoppas ju att man ska klara sig som vaccinerad även om det inte är någon garanti.
Och så himla tråkigt för dina elever som säkerligen sett fram emot sin prao himla mycket. :(

Krya på dig och hoppas du inte blir alltför dålig.

Svar: Idag borde jag få svar på nästa test, men även om det inte är covid så tycker jag att jag mår riktigt illa. Ingen smak, ingen ork och ont överallt utom typ i fötterna 😱
Men det ska ju gå över snart, som vaccinerad! Om det nu inte är någon vanlig influensa, men med tanke på snabbtestet känns det inte så lovande.
ajlimullersandvik.blogg.se

#2 - Netti Starby:

Vad jobbigt att du inte mår bra och är covid positiv. Så tråkigt att smittan går i skolan och hoppas att det snart vänder. Krya på dig. Kramis <3

Svar: Tack så mycket för omtanken 😊 positiv på snabbtestet, har inte fått svar på det riktiga än så håller fortfarande tummarna för att det ska vara något annat jox som testet fångat upp! Kram!
ajlimullersandvik.blogg.se

#3 - lisa:

Oj det där låter inte kul.
Hoppas du mår bättre snart och att allt annat också löser sig
kram <3

Svar: Hoppas också på det 😊
ajlimullersandvik.blogg.se

#4 - Ida:

Åh så tråkigt med coronan, du får kyra på dig!!

Svar: Hoppas att det går över snaaaabbt!!!
ajlimullersandvik.blogg.se

#5 - Enna:

Krya på dig <3

Svar: Tack så mycket <3
ajlimullersandvik.blogg.se

#6 - Celine:

Åh största anledningen till att jag böt från blogg.se var för att portalen bara dog ut mer och mer och de blev dåliga på att underhålla den, riktigt tråkigt! Men hallå byt till nouw - alltid upplevt den portalen som 10 gånger enklare!

Svar: Jag har försökt att exportera min blogg till nouw, men det fungerar absolut inte och det tar ju emoooot att bara lämna allting :((( Men jag ska fundera på hur jag ska göra :D
ajlimullersandvik.blogg.se

#7 - ullie:

åh nej men vännen krya på o hoppas det är den lindriga varianten <3 åh usch blir lite rädd då jag hör,

nä ja tröttnar oxå på blo. kikat på nouw men är ju så dålig på data o skulle ju vilja lägga över allt o inte börja om suck
kramar om sjuklingen o krya <3

Svar: Jag kan inte heller få över min blogg på nouw, men EGENTLIGEN trivs jag suuuuperbra på blogg.se så jag bara önskar att de skulle liksom få en nystart och bli awesome igen :D
ajlimullersandvik.blogg.se

#8 - Monnah:

Usch, vad träligt! Jag hatar att inte känna smak... Hoppas att du snart mår bättre och får en glassig vecka framöver istället. Heja, heja!

Svar: Jag är så ynklig, känner verkligen INGENTING... lite smak av salt, men annars inte ens grundsmakerna! MÅTTE det vara kortvarigt! Och dessutom hela sjukdomen... är verkligen superdålig, just nu orkar jag skriva och läsa lite, men idag har jag bara sooooovit.
ajlimullersandvik.blogg.se

#9 - Birgit:

Nej, men åh så trist!! Krya på dig!! Håller tummarna för att det blir lindrigt och kortvarigt! Kram (på avstånd❤)
Håller med om blogg.se, bådar inte gott för framtiden- vad gör jag då?
Nu ska jag klä mig och promenera hem från jobbet. Det gör bara gott!
Sköt om dig!

Svar: Ja och vad gör jag då? Åh, trivs ju så bra här!
Usch, jag mår såååå dåligt och har just nu ont överallt. Fy tusan, det här har jag inte lust med.
ajlimullersandvik.blogg.se

Kommentera här