Vecka 24 • Mest i mat

Veckans bästa:
Jag har skickat eleverna på sommarlov och börjar runda av mot semester.
 
Veckans sämsta:
Kanske att jag brände mig i ansiktet på olja. Vänd nu inte mat i stekpanna mot er, utan bort från er ⚠️ Jag får lära av mina misstag, för även om bara två av skvätten blev blåsor och sedermera sår (resten är akne) kändes det som att halva hakan brann. 
 
 
Veckans godaste frukost:
Jag är så dålig på frukost och valde därför den här rubriken för att påminna mig om att det nu finns TID och UTRYMME och NÄRVARO nog för att laga frukost. Men just vecka 24 blev det väl en Bärry. Körsbär eller no dice för mig.
 
Veckans godaste lunch:
En helt vanlig kycklingbaguette som jag köpte på Coop, men den var godast i sitt sammanhang".
 
 
Veckans godaste middag:
Korv stroganoff (det känns konstigt, men visst SKA detta särskrivas?) med ris. Jag vet ärligt talat inte varför jag blev sugen på detta. Jag måste ha sett det någonstans. Jag tycker inte egentligen om det, men jag gjorde en god en. 

Veckans leds:
Jag vet att det är värmebölja i söder men här i Umeå är det alldeles uselt väder. Det har väl inte så mycket med mat att göra, men indirekt har det ju det. Korvstroganoff och grytor hör inte senare hälften av juni till!
 
Nästa veckas temadagar:
→ 25/6 midsommarafton 
→ 26/6 chokladpuddingens dag
 
Annat att se fram emot nästa vecka: 
Löning, midsommarafton med familjen, potentiellt också middag med farmor. Äkta semester (jag "stämplar ut" ordentligt tidig förmiddag i morgon). Det måste vara det bästa ändå.
|
#1 - Anita :

Men aj med brännsåret!! Din stackare :(

Svar: Ja, det ser ju inte så farligt ut, men jag brände mig på ett större område men som inte gav brännblåsor. Jag tycker att det gjorde SÅ JÄDRA ont!
ajlimullersandvik.blogg.se

Kommentera här