5 unpopular opinions • MAT • del 2

Här kommer jag bränna broar om någon liksom "tar illa upp" av att jag har starka åsikter som kanske råkar vara tvärtom mot deras åsikter. Som när en före detta kollega blev arg (på riktigt arg) för att jag kallar stora platta pannkakor för pannkakor, och inte för plättar... men lite kul är det också att få höra om vad NI tycker.
 

Här är mina grejer som jag vet "skaver" lite för många andra.

 
1. Att gå ut och ta en fika är pengar i sjön.
Jag har inget problem att ses över en kaffe, men fika är inte alls min grej. När jag, trots allt, träffar någon på ett café så tar jag nästan alltid en fralla och en Loka. Day or Night. Bakverk och sån't är jag inte förtjust i och aktiviteten tycker jag inte är så rolig av det skälet.
 
2. Choklad är inte gott.
Ren mjölkchoklad, typ Marabou eller Fazer blå, och "seg" choklad som typ Japp, proteinbars, Geisha, Plopp och Mars är helt enkelt inte gott. När jag får bryt och äter det mot bättre vetande måste jag hinka minst en halv liter iskallt vatten efteråt för att inte bli illamående. 
 
3. Vit choklad smakar champinjoner.
Innan jag lämnar chokladspåret så måste jag berätta att jag tycker att smaken på vit choklad är skrämmande lik smaken på champinjoner. Som att ta en tugga kall skidvalla  med svampsmak.
 
4. Koffeinläsk är vansinne!
Vad är det för trams att skapa läsk, utan socker men med koffein och annat grejs i? Typ Celsius. Ingen behöver det. Ibland ser jag folk som dricker Celsius till frukost. Läsk till ett kokt ägg klockan 6:30 är inte normalt. Och många ungdomar svär sig till Monster. Varför skapades de överhuvudtaget? "På min tid" fanns endast Red Bull, och den "användes" som öl för vuxna som inte drack öl (för att de skulle köra eller inte använde alkohol eller så) så att de skulle vara pigga och glada hela festen. En frukost-Red Bull trodde jag världen aldrig skulle skåda.
 
5. Ägg ska ätas hårdkokta.
Hehehe... jag veeeeeet... men jag tycker bäst om dem så. Men jag tror att det är för att jag mår illa av ägg liksom i största allmänhet, och att någon skrämde mig med att råa ägg kan innehålla salmonella. Jag googlade nu och det tycks vara en myt och det finns ingen salmonella i svenska ägg.
 
 
Nå, är det någon som upprördes lite idag?
Jag ber om ursäkt och poängterar igen att jag fattar och uppskattar att vi är olika.
Det här är min smak!
|
#1 - ullie:

åhh mumms så gott det såg ut

ha en härlig lörda<g o helg

#2 - ullie:

åhh mumms så gott det såg ut

ha en härlig lörda<g o helg

Svar: Va, Haha, tycker du?
ajlimullersandvik.blogg.se

#3 - Netti Starby:

Men haha jag håller verkligen med dig av alla dessa punkter.. Jag brukar personligen säga till om det är något jag inte håller med om. Men fan vad jag håller med dig om allt och så klockrent. Kramis <3

Svar: men ååååååh tack!! <3 <3
ajlimullersandvik.blogg.se

#4 - Sara:

Du har helt rätt om pannkakorna. Chokladåsikterna...delar vi inte. ;D

Svar: Tack för att du berättade! Hehe, det sägs vara hyfsat ovanligt åtminstone i Sverige, vi är tydligen ett mjölkchokladsfolk ❤️
Ajli Müller

Kommentera här