Vecka 32 • En sammanfattning

Jag känner mer och mer skrivlust. Även lust (igen) att släppa på lite mer i bloggen och inte bara skriva om mat, även om det ju är mitt största intresse och alltid kommer ta ganska stor plats. Men WOHO för vardagsbloggande!
Det fanns inte harissa på tub på "mitt" Coop i veckan så jag blev tvungen att köpa harissa på konservburk. Det borde vara "buhu" men det har lett till att jag har ätit så himla gott i veckan. Öppnad burk håller nämligen bara i fyra dagar, så jag har "fått lov" att ha harissa i nästan allllt.
Jag har varit i sommarstugan och njutit solsken och sandstrand. Mamma och pappa bjöd på löjrom, korsord och mycket skratt, prat och musik. En annan dag bjöd de på nygräddade frallor också!
Tomtebos café, Café Crosta, slog idag äääääntligen upp dörrarna. Vi har aldrig haft ett kvarterscafé. Det är önskvärt!
Middagen från SEN Street Kitchen var god och stark och blåste ur bihålorna riktigt skönt inför min sista semesterhelg innan arbetet. 
I torsdags lade jag vantarna på en låda Rockbåtar (violglass med saltlakritsrippel) och Sundborn After Dinner (vaniljglass med pecannötter och mjölkchoklad).
Eriks semester är SLUT! Det blev så himla verkligt att det är sensommar när han återgick till möten och nycklar och registreringar och sådant i fredags... för mig väntar det först nästa vecka.
Sundborns Punsch finns fortfarande inte i Hemglassbilens sortiment...

Jag har nästan helt slutat sova.
Jag återgår till arbetet på Hannaskolan. Måndag och tisdag är visserligen mest på distans, men riktig kick off blir på onsdag och sedan är det full fart.
 
 
Hoppas att ni har haft en underbar vecka och är redo för nästa ♥
|
#1 - Annika:

Svar: jag använder sparris på burk och de behöver inte förvällas.

Svar: Okej, tack :D
ajlimullersandvik.blogg.se

#2 - Alice:

Så många "woho" för veckan, det gillar vi! ^^

Svar: Ja, men ååååh, det var verkligen mycket goda grejer som hände förra veckan! Jag hoppas på samma flow den här. Hittills har den börjat till belåtenhet, men man ska väl inte ropa hej förrän man kommit över bäcken :)
ajlimullersandvik.blogg.se

#3 - Monnah:

Nu har jag kikat runt här lite. Vilken massa härliga recept! Jag blev hungrig fast klockan inte ens hunnit bli tio.

Själv har jag jobbat hela sommaren parallellt med att njuta hemikring. Vi har ett trädgårdsland som kräver tillsyn mest varje dag, särskilt då det som i år varit så torrt. Vi får väl se om det var ett hållbart upplägg. Jag känner mig precis lika pepp på hösten som vanligt vid den här tiden, så det borde ju tyda på att allt står rätt väl till.

Svar: Men åh, Monnah, vad glad jag blir! Tack så mycket för att du kikat omkring. Ursprungligen var det här tänkt att vara en renodlad matblogg, men nu lär den bli lite mer blandad. Däremot är det mitt största intresse, så det lär ju sippra in.
Vad kul att du känner dig lika pepp som du brukar, i och med både jobb på jobb och jobb i trädgårdslandet. Jag och min man bor i en pluttepluttelägenhet, men jag har inte heller gröna fingrar och mördar allt av misstag... så det kanske är lika bra! Mina odlingsfärdigheter måste slipas lite...
ajlimullersandvik.blogg.se

#4 - sara:

Lät som du hade en bra vecka :)

Svar: Det hade jag verkligen, jag hoppas att den här blir lika bra. Om inte ännu bättre! :)
ajlimullersandvik.blogg.se

#5 - Enna:

Låter som en bra vecka :)

Svar: Ja, det var den :D Nu jobbar jag för att den här veckan ska bli lika strålande!
ajlimullersandvik.blogg.se

Kommentera här