Tur och retur till Paradiset

Vill ni följa med till Paradiset? Idag behöver ni inget dop, utan det är mammas och pappas sommarstuga jag menar. Det känns alldeles extra skönt nu, när det börjar närma sig sensommar. Här uppe i Umeå vet man aldrig så noga med augusti.
 
Igår fick jag en helt underbar dag i Paradiset och Den Gula Paviljongen:
 
 
Min mamma och jag låg på stranden hela dagen. Vi lyssnade på vågorna och bestämde oss för att föreställa oss att ljudet från våra mäns snarkningar var vågornas slag. Då skulle vi kunna sova bättre, tänkte vi. Vi låg där endast med paus för lunch och för att smörja in benen och titta till mammas trädgårdsland.
 
Jag vet inte hur väl det syns på den gröna bilden här ovanför, men en enda stjälk har skapat typ 10.000 stycken paprikor. Fröet hon använde var ett ur sin egen snackspaprika, från grönsaksdisken på Coop. Vackert!
 
 
Till lunch blev det tunnbröd med Kalixlöjrom, gräddfil och schalottenlök, samt en alkoholfri öl. Ett tag var maten vacker, men det glömde jag såklart ta kort på. Så det blir en klart ärlig lunchbild, tagen efter jag geggat ut löjrommen över hela smörgåsen.
 
Efter lunchen dansade vi i gräset till toner av Den svenska björnstammen. Sedan gick vi tillbaka till stranden. Pappa följde med den här gången. Kanske han också tyckte "ge mig mer att dö för. Ge mig evig lycka, evigt liv".
 
Till middag önskade Erik middag från SEN Street Kitchen. Jag var inte sen att hålla med. 
 
 
Det kommer ett mer utförligt inlägg om det, kanske i morgon, eller ikväll. Så om ni känner att det här är ett bra tillfälle att dreggla lite rakt ner i ditt eget tangentbord så är ni välkomna att återvända. 

Det är ni förresten alltid.

Jag saknar er!
|
#1 - Celine:

Alltså om man råkar få lite sommarvärme under augusti månad i Norrland så är det ju ren och skär lycka!

Svar: Ja exakt, det är inte en självklarhet att benen är bara i augusti. Man får vara tacksam ;) Idag är det helt möööörkt i Umeå för att molnen är så tunga.
Ajli Müller

#2 - Ullie:

Men va brun du är ändå . Augusti har varit rena skiten här om man får säga
Äter du magnesium ? Har tänkt börja nu Där det Bara är magnesium i . Äter restleggs medicin ( parapexol oprymea )
Men behöver extra magnesium så köp du med

Min paprika fick ja tre paprikor o va glad för det o lite potatisar
Ha det fint idag kram

Svar: Vad snäll du är, tack! Idag gav augusti upp här också, det är väldigt mörkt och regnigt idag.
Jag äter inte magnesium, tack för tipset!

Ha det fint själv!
Kram
Ajli Müller

#3 - Netti Starby:

Haha vad roliga ni är som tänkte att vågorna var era mäns snarkningar och jag skulle somna bättre av vågor. Härligt du har det i sommarstugan och vilket underbart väder ni har det. Hos mig regnar det för fullt. Kramis

Svar: Haha, vi försökte i alla fall! ;) Ja, vi hade verkligen tur dessa augustidagar, men tyvärr har det idag tätnat ihop och blivit oroväckande höstigt... Det är helt mörkt för att molnen är så tjocka X(
Kram!
Ajli Müller

#4 - Jossus Travelpics:

Ska bli kul att se mer ifrån Paradiset. Vilken dröm att ha en sommarstuga att besöka så här års, antingen ens egen eller nära och käras.

Svar: Du anar inte hur glad jag blir av att höra detta, för jag råkar älska att fota och fånga allt som har med sommarstugan att göra. Mitt "smultronställe" ju :)
Ajli Müller

#5 - lisefoto :

Åh, så herlig ut :D

Svar: Vad glad jag blir :) <3
Ajli Müller

Kommentera här