Blogg Esse i mitt svala hjärta

Jag har varit på vippen att exportera min (alltjämt älskade) blogg till någon annan portal, men jag lyckas inte få ner en kopia.
 
Det känns nästan som att det är "tur" att jag inte lyckas.
För det vore på något vis lite sorgligt.
 
Blogg Esse har varit min hemportal sedan 2010. Jag kan den helt utantill. Men den verkar ha gett upp och verkar inte tycka att det är roligt längre. Saker hackar och laggar och det tycks inte gå över. Jag undrar om Blogg Esse ens har några anställda längre.
 
Nu blir jag kvar där jag är.
Vem vet hur länge man fortsätter skriva i alla fall.
Det kanske inte är så noga om saker laggar eller inte.
 
Om det är någon som läser nu på sommaren så vet ni i alla fall att jag är medveten om allt bloggtrassel och jag önskar att jag kunde åthjälpa det. Det kan jag tyvärr inte per egen maskin och som skrivet tycks det ingen kvar som bryr sig om själva modersidan längre...
 
 
Har du 50.000 sidvisningar per månad på din blogg? Då kan du bli toppbloggare för Blogg Esse och kanske hjälpa till att blåsa lite liv i oss igen. Du behövs!
|
#1 - Birgit:

Ja, jag håller med. Man blir utkastad lite nu och då, men jag håller ut ett tag till.
Mest surt är det ju när man skrivit något långt och sedan är det bara borta...

#2 - Annie - Stora Små Äventyr:

Ja, det knepiga är att flytta det gamla till något nytt. När jag började blogga igen efter över ett års avbrott så bytte jag till Wordpress, men flyttade inte över något av det gamla. Det behövde bli något helt nytt och då var det skönt att byta. Trivs så bra med Wordpress verktyg :)

Minns att blogg.se strulade när jag bloggade där förut också, trist. Hoppas strulet minskar snart :)

#3 - Caroline:

När jag ska kommentera någons inlägg står det alltid "Logga in för att signera" men det får aldrig logga in utan varje gång måste jag skriva in mina uppgifter på nytt. Tidigare kunde jag bara klicka på mitt namn. Detta STÖR jag mig på. Har mejlat deras kundservice i månader men får aldrig svar, tror minsann inte heller de har några kvar som jobbar på kundservice...

Svar: Det är samma för mig, men jag visste inte att andra också skrev till kundservice. Kanske jag ska skriva ett mail till också, se om det händer något :) Det är ju så roligt att blogga och jag tycker genuint att blogg esse är enkel och trevlig att skriva från. Man börjar ju bli lite leds på buggarna dock, och hade jag fått ner en exportfil hade jag garanterat gett upp förra veckan.
ajlimullersandvik.blogg.se

Kommentera här