Kick-off, blixtvisit till stugan och lite middagsmys!

I onsdags var jag på kick-off med jobbet. Det var jätteroligt. Jag har ofta en ganska stor oro inför schemabrytande aktiviteter, men det visade sig väldigt prestigelöst och fint. Regnet som utlovades hade den goda stilen att vänta ett slag och vi fick soligt och bra väder till klockan 15:30 innan det slog om.
 
 
Vi gjorde en del gemenskapsövningar och spelstationer, fikade bullar och te, sjöng sånger, åt middag, en galning badade i de höga vågorna och samlades som grupp. Det låter alltid som en "lekdag" när man beskriver en kick-off, men den här handlade så mycket mer om att bygga en hälsosam verksamhet än att leka. Det var king!
 
Vår kick-off var i Norrmjöle och eftersom det är nääääästan granne med Sörmjöle där min familj har stuga så svängde jag förbi både på dit- och hemväg. Det såg så fint ut, men även där måste det ha rasat ett regn under natten för det bubblade i toaletten av att brunnen var full. 
 
 
Det kändes som sista sucken av sommar. Vi ska dock komma ihåg att det är två hela veckor kvar. Man vet aldrig vad väder och vind behagar bjuda på framöver! Kom ihåg det, om ni räds dessa östanvindar.
 
Och väg upp det med lite varma kycklinglår i tomat- och balsamvinägersås. 
 

Det här blev ett himla långt inlägg. Jag antar att jag kände för att skriva idag. Ibland är det bara så. 
|
#1 - Alice:

Härligt att kick-offen blev så himla bra! <3

Svar: Ja, verkligen, särksilt som jag var så nervös inför kick-off innan. Jag tycker egentligen inte att man borde ha en när det är covid. Så det var tur att det blev bra då :)
ajlimullersandvik.blogg.se

#2 - Caroline:

Du ser så härligt utvilad ut! Jag har jobbat i två veckor, är redan trött haha...

Svar: Jag har bara jobbat i en vecka, får väl se hur det känns om ytterligare en :) Men om jag är trött då så tänker jag inte finna mig i det, hoppas att du inte heller tänker det.
ajlimullersandvik.blogg.se

#3 - Sussi:

Kul med kick-off. Ett bra sätt att lära känna varandra på :). Så mysigt ni hade det vid stugan.
Hoppas sommaren bjuder på lite mer varma och fina dagar innan den tackar för sig. Det är ju så långt till nästa ;). Ha det så bra!

#4 - Netti Starby:

Vad roligt att du hade kick-off med jobbet och det är alltid kul att göra saker med kollegor även utanför jobbet. Vilken tur ni hade med vädret under dagen. Kramis <3

#5 - Birgit:

Vi avklarade första veckan med alla lärare tillbaka och jag tror de flesta var nöjda med upplägget , kanske var mest jag som hade det hektiskt Det blev ingen gemensam dag eller så för alla, men vi är ju så himla många och så är det ju covidtider än.
Ni såg ut att ha haft en trevlig kick-off.

Kommentera här