Fullvaccinerad

Nu är jag fullvaccinerad! Vad som än händer, vad gäller biverkningar framöver och i närtid, har jag tagit ett beslut för att kunna möta mina släktingar, för att avlasta vården, för att kunna vara en närvarande lärare med elever på plats, för att kunna lätta samhälleliga restriktioner och för att såklart skydda också mig själv från svår sjukdom.
 
(Och dessutom har jag ätit prinsesstårta och potatis- och köttfärspaj, men det hör inte riktigt hit)
 
Jag tycker också att i en pandemi som vi har varit fjättrade av så länge är det rätt beslut att ta vaccinet. Vi kan ju inte leva såhär. Och jag kan inte vänta på att andra ska ha vaccinerat sig för att se om DE får något otäckt för att typ skona mig själv (hur egoistiskt som helst) eller låta ANDRA vaccinera sig för att ge OSS livet tillbaka (igen, jag tycker att det är hur egoistiskt som helst!).

Ja, så tycker jag.
 
Jag är tyvärr inte heller öppen för diskussion för det är varken min plats eller mitt syfte, så om någon tycker något annat och meddelar mig det så kommer jag svara "Okej, då vet jag!" bara så du vet det 😅
|
#1 - Marie:

Jag är också fullvaccinerad nu och jag hade inte kunnat träffa mina föräldrar annars som är i stor riskgrupp, så det känns helt rätt =D

Heja oss =D

Svar: Exakt, som jag längtar efter att krama min mamma. Blotta tre veckor kvar nu ;)
ajlimullersandvik.blogg.se

#2 - Birgit:

Jag är oxå fullvaccinerad. Har räknat ut att jag nästa vecka törs ge mina föräldrar en kram!
Den här pandemin får gärna ta slut nångång. Och då finns det egentligen inte så många alternativ.
Det vi däremot ska ta med oss är att stanna hemma när man är sjuk (egentligen helt idiotiskt att gå till jobbet förkyld) och tvätta händerna ofta (mycket skit slipper man då). Att hemestra och swemestra är inte heller en så dum idé!

Svar: UNDERBART! För mig är det nu endast tre veckor tills jag också får krama om mina! De är båda fullvaccinerade och har bara vääääntat på mig och min syster - vi tog båda andra sprutan igår. Så det närmar sig!
Jag har alltid varit jätteduktig på att stanna hemma om jag är sjuk, och jag har varit så ARG på människor som kommer tillbaka typ två dagar efter en magsjuka. Tvätta händerna är inte heller några problem. Jag tycker att de GODA förändringarna ska vi ta hand om och värna om att spara. Både de som är bra för hälsa och arbetsmiljö, men också klimatet :D
ajlimullersandvik.blogg.se

#3 - Blondina:

Bra att du också tagit beslutet att vaccinera dig helt :D Tack för att du stödjer sjukvården fina du

Svar: Tack 🙏
ajlimullersandvik.blogg.se

#4 - Monnah:

Bra kommentar om någon säger vad de tycker och det är annat än dina åsikter. Min systers bekante hade lagt upp ett inlägg på FB där det stod typ ”om ni inte vaccinerar er är ni inte längre mina vänner, ni får inte komma in i mitt hus, ni får inte jobba för mig, adjö”. Intressant hur detta vaccin blivit en sådan vattendelare. Själv har jag beslutat att inte vaccinera mig av medicinska orsaker. Gör det mig till en persona non grata har jag åtminstone ett fint ställe att bo på! 😅

Svar: Ja, det var kanske hårt 😅
ajlimullersandvik.blogg.se

#5 - Celine:

Åh vilken lättnad!! WOHO! Ja särskilt nu när de säger att majoriteten av de som belastar sjukvården är ovaccinerade, då förstår jag faktiskt inte varför man inte bara tar det?

Svar: För mig var det definitivt en no-brainer, hehe. Även om jag inte är rätt person att debattera (det är därför jag avsäger mig det redan i inlägget) så känner jag väl att jag aldrig skulle klara av att ha på mitt samvete att ta en vårdplats på grund av att jag nekat vaccinet.
ajlimullersandvik.blogg.se

#6 - Jossus Travelpics:

Jag är också fullvaccinerad ganska snart. Är ett tag till kvar till tiden för andra dosen.

Svar: Grattis till oss :)
ajlimullersandvik.blogg.se

#7 - Pauline:

så bra att du vaccinerat dig :) vi i vården tackar då iaf

Svar: Tack själv :)
ajlimullersandvik.blogg.se

#8 - Blondina:

Bra att du också tagit beslutet att vaccinera dig helt :D Tack för att du stödjer sjukvården fina du

Kommentera här